جزئیات آگهی نشده به تولد هنگامه حمیدزاده که بیشتر مردم از آن اطلاعی ندارند

جزئیات آگهی نشده به تولد هنگامه حمیدزاده که بیشتر مردم از آن اطلاعی ندارند

جزئیات آگهی نشده به تولد هنگامه حمیدزاده که بیشتر مردم از آن اطلاعی ندارند

Blog Article

از برآیند این عناصر، سینمای کیمیایی در مرز میان رئالیسم اجتماعی و ذهنیت نوستالژیک در حرکت است و این ساختار زیربنایی ستون اصلی و استخوان بندی تمام آثار وی را میسازد. اولین فیلمش، بیگانه بیا، را در سال ۱۳۴۷ و با تِم جوان هوسباز و دختر فریبخورده در خانوادهای مرفه ساخت، که از ساختار مستحکمی برخوردار نبود و اقبال چندانی نیز نیافت. اتفاقی که تا آن زمان در سینمای ایران کمتر رخ داده بود، اما کیمیایی با استفاده از فرمولهای آشنای فیلمفارسی فیلمی غیرعادی ساخت که هم مخاطب را جذب کرد و هم به منتقدان نوید یک سینمای نوین داد. در همین سال پیچیدهترین مورد سانسور روی فیلم گوزنها اعمال میشود و پس از نمایش در سومین جشنواره فیلم تهران یک سال توقیف میماند و بعد هم با عوض کردن کامل داستان و فیلمبرداری مجدد به آن اجازه نمایش داده شد. بعدها در بانک بازرگانی (بانک تجارت پس از انقلاب) مشغول به کار شد. Th is post h as  been written wi th t᠎he  he lp of G SA  C᠎ontent  Ge nerator DE​MO.


عکس هنگامه حمیدزاده

این صفحه آخرینبار در ۲۰ ژانویهٔ ۲۰۲۴ ساعت ۰۶:۵۹ ویرایش شدهاست. در یک نظرسنجی که برای گزینش بهترین فیلم سینمای پیش از انقلاب ۱۳۵۷ ایران با رأی ۲۷ تن منتقد و نویسنده اجرا شد، گوزنها با ۲۰ رأی بهترین فیلم سینمای پیش از انقلاب ایران شناخته شد. در رأیگیری از ۵۵ فیلمشناس ایرانی در سال ۱۳۸۱ گوزنها همراهِ فیلم باشو، غریبه کوچک اثر بهرام بیضایی بهترین فیلم تاریخ سینمای ایران شناخته شدهاست. در رأیگیری دیگری از ۵۵ منتقد سینمایی ایرانی در سال ۱۳۸۱ نیز، فیلمِ گوزنها با ۱۷ رأی همراهِ باشو، غریبهی کوچک کارِ بهرام بیضایی بهترین فیلم تاریخ سینمای ایران شناخته شد. با وجود اینکه فیلم گوزنها در بسیاری از نظرسنجیهای منتقدان داخلی به عنوان محبوبترین فیلم تاریخ سینمای ایران معرفی شدهاست اما قهرمان آن یعنی سید نتوانست کاریزما و جذابیت قیصر را تداعی کند تا بهترین قهرمان فیلمهای کیمیایی هنوز قیصر لقب گیرد. بسیاری از اشعار انوری هجو و هزل میباشد که انتقاد نیشداری به اوضاع زمان خود در آنها بیان میکردهاست. اشعار طالبا از مثنوی طالب و زهره میباشد. در ۸ آبان ۱۴۰۱ توماج صالحی که در پی اعتراضات سراسری پس از کشتهشدن مهسا امینی مدتی به صورت مخفیانه زندگی و فعالیت میکرد، در استان چهارمحال و بختیاری دستگیر شد.


پس از آن به ترتیب در کوچه دردار، آصفالدوله، سقاباشی، خیابان عینالدوله (خیابان ایران) و سرانجام در خیابان بهار ساکن شد. دلنوشته حمیدزاده برای بازی ایران و سوریه در ورزشگاه آزادی و حضور بانوان سوری در استادیوم در حالی که زنان ایرانی امکان حضور طبق قوانین را نداشتند. گوزنها فیلم بعدی کیمیایی در سال ۱۳۵۴ با بازی مصطفی زمانی وهمسرش هنگامه حمیدزاده بهروز وثوقی و فرامرز قریبیان ساخته میشود، که به زعم بسیاری بهترین فیلم کیمیایی است و دو تیپ مختلف از قهرمان را در کنار هم قرار میدهد که در نهایت مکمل شخصیت هم میشوند. غزل فیلم بعدی او با بازی محمدعلی فردین که اقتباسی از کتابی از نویسندهٔ معتبر خورخه لوئیس بورخس است، متفاوتترین و عجیبترین فیلم کارنامه وی از دیدگاه برخی از منتقدان لقب گرفت. در گوزنها شخصیتهای داستان فیلم بسیار منبع قوی ساخته میشوند. در سال ۱۳۳۳ نخستین داستان کوتاهش به نام صب میشه در مجله امید ایران منتشر شد، و در سال ۱۳۳۸ توانست اولین مجموعه داستانش به نام مول را با سرمایه شخصی به چاپ رساند. قیصر به یک نماد تبدیل، و داستانش هم به یک ژانر انتقام شخصی تبدیل شد. این فیلم مانند فیلم بعدی او در حال گرفتن حق شخصی بود. گروهبان در فهرست نامزد جایزه شیر طلایی جشنواره بینالمللی فیلم ونیز نیز قرار گرفت اما به دور نهایی راه نیافت.


تولد هنگامه حمیدزاده

کیمیایی در قالب دو پرسوناژ سید و قدرت تمام دغدغههای اجتماعی و سیاسی خود را با زبانی جاندار، تکان دهنده و واقع گرایانه بیان کرد و همگان را به تحسین واداشت. او در سال ۱۳۸۷ با ایفای نقش در کنار رضا عطاران در مجموعه تلویزیونی بزنگاه شناخته شد. او در این سریال با رضا عطاران همکاری داشته است. پس از طلاق از همسر اولش که دختری به نام «گیلدا» از او دارد، با گیتی پاشایی (۱۳۷۴-۱۳۴۸) ازدواج کرد که حاصل آن پولاد کیمیایی بود و پس از آن با گوگوش، (۱۳۸۲-۱۳۷۶) ازدواج کرد. پس از ورود به دربار گورکانیان، در مدح جهانگیرشاه و اعتمادالدولهٔ وزیر و نورجهان بیگم و میرزا غازی بیگ قصاید غرایی میسرود. او از شعرای منسوب به دربار آل بویه (دیلمیان)، در زمان حکومت فخرالدوله دیلمی (۳۶۹-۳۸۷ق) و وزارت صاحب بن عباده (۳۲۶- ۳۸۵ق) بود و از مداحان آنان به شمار می رفت (اداره چی گیلانی، همانجا؛ براون، ج ۱، ص ۶۷۴؛ عوفی، همانجا؛ معین، ص ۱۴۱؛ نفیسی، همانجا). تِم اغلب فیلمهای کیمیایی با باورها و ارزشهای انسانی در جایگاه یک فیلمساز جامعهگرا ساخته شدهاند. مشکاتیان در این سالها، کنسرتهای متعددی با خوانندگانی چون پریسا و هنگامه اخوان اجرا کرد. بارزترین توانایی کیمیایی در فیلمنامههایش دیالوگها و مونولوگهای خاص اوست.

Report this page